Laboratoria.bg е модерно оборудвана медицинска лаборатория, поддържаща съвременните иновативни изисквания за медицински изследвания. Разполагаме с широк набор от медицински консумативи от високо качество.

Водещата ни цел е да предоставяме високо квалифицирани услуги в областта на медицинските изследвания – бързо и лесно, без да е необходимо да чакате.

Локациите ни са разположени на леснодостъпни места в София, с възможност за паркиране или в близост до възлови точки на градския транспорт. Може да се възползвате и от мобилната ни услуга. Наш екип ще Ви посети на място във Вашия дом или Вашия офис.

Всеки пациент има индивидуален достъп до своите резултати през бутон “Онлайн резултати” след въвеждане на потребителско име и парола.

Качество, бързина и сигурност

Нашата мисия е да Ви предложим комплексна и персонализирана лабораторна диагностика. Ние ще обърнем внимание на Вашите индивидуални нужди и специфични изследвания, за да дадем нашия принос към осигуряването на висококачествена здравна грижа за Вас и Вашите близки. Предлагаме широк набор от изследвания в редица клинични направления, работим и с НЗОК и изследваме прецизно и бързо всяка проба. За допълителна информация вижте “Видове изследвания”.

Полезни съвети преди изследване

Голяма част от кръвните изследвания не изискват специална подготовка и отнемат само няколко минути. В някои случаи обаче, в зависимост от вида на кръвния тест, ще бъдете помолени да се подготвите предварително по специфичен начин. Полезна информация може да намерите от бутон “Често задавани въпроси”.

Вземане на проби от Вашия дом и офис

Можете да се възползвате и от мобилно посещение, като лаборант ще проведе желаното от Вас изследване във Вашия дом. Заплаща се такса на стойност 30 лв за самото посещение. За запазване на час за посещение може да позвъните на телефонен номер 0899995656.